2010. február 8., hétfő

Mákpuding

 
Ezt az édességet Az élő ételek az egészségért című könyvben találtam. Igazi nyalánkság, nagyon édesszájúaknak! Nekem kicsit túl tömény volt, vagy talán nem kellett volna egy egész kistálnyit befalnom belőle, néhány kanálnyi is megtette volna. Mindenesetre tényleg finom volt, és akár gyümölcslapok közé, sütemény töltelékként is felhasználató.

1 csésze 6 órán át áztatott, aszalt, bio sárgabarack (bio: ezt onnan lehet felismerni, hogy nem sárga, hanem barna)
1 csésze darált mák
fahéj, citromlé ízlés szerint

A hozzávalókat az áztatólével együtt összeturmixoljuk. Tálkákba töltjük és a hűtőbe tesszük néhány órára, hogy picit megdermedjen.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése