2010. március 8., hétfő

Ismét díjat kaptam!

Másodjára is díjat kaptam és a két díj között csak pár nap telt el. Köszönöm a díjat Judu! Nagyon megtisztelő, hogy rám gondoltál!! Most már kezdem elhinni, hogy érdemes blogot írni a próbálkozásaimból :D

 

És akkor igyekszem újra teljesíteni a szabályokat:
1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, akitől kaptam.
2. A logót ki kell tennem a blogban.
3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.
4. Írnom kell magamról 7 dolgot, amit mások érdekesnek találhatnak rólam.
5. Tovább kell adnom 7 „blogbarátnak”.
6. Be kell linkelnem őket.
7. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásról.

Újabb 7 dolog magamról:
1. 9 éve nincs tévém és nem is nézek tévét. Nem hiányzik és azt sem értem másoknak hogy van ideje arra, hogy leüljenek és csak nézzék és nézzék... 
2. Több, mint fél éve nem használok mikrohullámú sütőt, ez sem hiányzik. A tűzhelyen ugyanannyi idő megmelegíteni az ételt és káros sugárzás sem éri. Nyers ételt egyébként az aszalóban is szoktam melengetni, ha szükséges.
3. Szeretek hennázni. Miközben hennával festek valakire vagy éppen magamra, az olyan mintha meditálnék. Teljesen kikapcsol és teljesen átadom magam az alkotásnak. Olyankor nem létezik más csak a minta és a mintában rejlő erők.
4. Imádom papírra vetni a gondolataimat, jobban mondva begépelni a gépbe :D Tíz ujjal mégis csak könnyebb és gyorsabb, mint fél kézzel körmölni. Irogatós mániám következménye talán, hogy csak szép tollal szeretek írni, főleg töltőtollal és csak szép papírra. Vagy, ha nem papírra rögzítem, akkor legalább Mac legyen...
5. Szeretem a szép táskákat, a jópofa táskákat, a színes táskákat, a kerek táskákat, a szögletes táskákat... csak különleges legyen valamitől. Kedvesem inkább már oda sem néz, ha táskaboltba tévedünk.
6. Sosem unatkozom. Egyrészt nem érek rá, hiszen aki gyermeket nevel, annak nincsenek üres percei. Másrészt mindig találok valami izgalmas tennivalót, néznivalót vagy olvasnivalót. Mostanában különösen nagy ajándéknak érzem azokat a perceket, amikor csak üldögélhetek és figyelhetem a világomat - vagyis látszólag unatkozhatom.
7. Szeretek repülni, főleg kisgéppel. Nem mondom, hogy nem félek, de az élmény lenyűgöző! Onnan fentről minden másképp látszik. Így aztán sokszor képzeletben is magasan szállok, csak azért, hogy mindent másképp lássak.

És akkor jöjjön a díj kiosztása. Hát megint csak bajban vagyok, mert csak két díjat tudok kiosztani. Nem azért, mert ilyen kevés erre érdemes blog lenne, hanem mert még csak kevés blogot ismerek és olvasok.
1. Klarkat Ép testben ép lélek blogja. Sok-sok egészséges és izgalmas finomságot találhattok Klári blogjában!
2. Bendegúz Főzés nélkül finoman! Élőételek a mindennapokban blogja is díjat érdemel szerintem. Sok értékes információt és finom ételeket találhattok ebben a blogban.

2 megjegyzés:

  1. És ismét díjat kaptál, most még egyet tőlem :)
    Nézz be hozzám!

    VálaszTörlés
  2. Te jó ég! :D Díj díj hátán :D Nagyon köszönöm!!!!!

    VálaszTörlés