2010. augusztus 19., csütörtök

Mandulás-datolyás golyók


Egyszerű és finom! Vendégésbe vittem ezeket a háromszínű golyókat, hogy tudjak én is enni valamit :D 

Az alap tészta:

1 csésze 12 órára beáztatott mandula
1 csésze kesudió (de lehet ez is mandula vagy dió)
1 csésze 2 órára beáztatott datolya
1-2 kanál méz ízlés szerint

A hozzávalókat tészta állagúra dolgoztam az aprítógépen. Majd ketté osztottam a masszát. 

Az egyik felét hagytam úgy, ahogy van és golyókat formáztam belőle. Megforgattam kókuszreszelékben vagy karobporban.

A másik felébe belekevertem még 1 kanál karobport és 2 kanál kókuszreszeléket, majd golyókat formáltam belőle és kókuszreszelékben megforgattam.

Jutott nekem is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése